Huawei, Honor Magic 2 İçin Yeni Sistem Güncellemesi Dağıttı

Huawei'nin çerçevesiz ekranlı amiral gemisi Honor Magic 2 için bugün yeni bir sistem güncellemesi OTA üzerinden yayınlanmaya başladı.

Geçtiğimiz ay dağıtılan Magic UI 2.0 arayüz güncellemesinin ardından bugün Çinli teknoloji devi Huawei, Honor Magic 2 için yeni bir sistem güncellemesi göndermeye başladı. Güncelleme, HiVision ve parmak izi okuyucusunun performansına yönelik bir takım iyileştirmeler içeriyor.

Dağıtılmaya başlanan yeni Honor Magic 2 güncellemesi 591 MB civarında bir boyuta sahip.  Kademeli olarak bütün kullanıcılara en geç birkaç hafta içerisinde ulaşması beklenen güncelleme 9.0.0.131 (C00E131R1P19) sürümü ile birlikte geliyor. getirir. Değişiklik listesinde HiVision sayesinde artık gıda ağırlığı ve kalori hesabı yapılabildiği belirtiliyor. Bunun için HiVision kullanarak cihazın kamerasını yemeğe doğru tutmanız yeterli olacaktır. Uygulama size yemeğin ağırlığını ve kalorisini tahmini olarak gösterecektir.

Android geliştiricilerine göre yeni gelen bu özellik bazı yiyecekleri yanlış tanımladığı için çok verimli çalışmıyor. Geliştiricilerden gelen bilgilere göre Magic 2 bu özellik kullanıldığında örneğin soğanı bir hamur tatlısı olarak gösteriyor. Elbette sonraki güncellemeler ile bu özelliğin geliştirilerek daha iyi bir hale gelmesi sağlanabilir.

Ülkemizde satılmayacağı açıklanan cihazın ilerleyen zamanlarda karar değişikliği ile Avrupa pazarına ve ülkemize gelip gelmeyeceği şuan için bilinmiyor. Mi Mix 3 ile benzer şekilde çok yüksek ekran kasa oranı ve kızaklı yapısı ile kullanıcıları kendisine hayran bırakan Honor Magic 2 umuyoruz bir şekilde ülkemizde satışa sunulur.

Whatsapp