Huawei Honor 9 ve Honor V9 GPU Turbo Güncellemesini Almaya Başladı

Huawei'nin Kirin 960 ile piyasaya sunduğu Honor 9 ve V9 modelleri gelen yeni güncelleme ile beraber merakla beklenen GPU Turbo teknolojisine kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde Huawei'nin alt markası olan Honor yaptığı bir açıklama ile eski amiral gemisi cihazlarından Honor 9 ve Honor V9 için beta programını başlatacağını duyurmuştu. Bugün ise beta programına kayıt olan kişiler için ilk güncelleme OTA üzerinden dağıtılmaya başladı. Yeni beta güncellemesi GPU Turbo teknolojisini bu iki cihaza getiriyor.

Güncelleme Android 8.0 Oreo üzerinde çalışan EMUI 8.0 arayüzü üzerinde 8.0.0.355 yazılım sürümü ile birlikte geliyor. Şuanda beta programına kayıtlı olan bütün kullanıcılar bu güncellemeleri almaya başladı.

Güncelleme kademeli olarak dağıtıldığı için birkaç hafta içerisinde cihazınıza gelecektir. Eğer sizde beta programına kayıt olduysanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemelerini kontrol edebilirsiniz. Honor 9 ve V9 modellerinin önümüzdeki aylarda Android 9 Pie güncellemesini de alması bekleniyor.

Yeni gelen güncellemenin içerisinde yer alan GPU Turbo özelliği cihazınızın mevcut grafik performansını %60 oranında arttırırken aynı zamanda %30 daha az güç tüketimi yaparak size daha uzun pil performansı sunabiliyor. GPU Turbo teknolojisi şuanda bazı popüler oyunlar tarafında destekleniyor. Desteklenmeyen oyunlarda ne yazık ki bu teknolojinin bir faydasını göremiyorsunuz.

Whatsapp