Huawei Honor 9 Olduğu İddia Edilen Görüntü İnternete Sızdırıldı

P10 ve Plus 10 modelleri ile gündemden düşmeyen Huawei, görünüşe göre Honor 8'in selefi üzerinde de çalışıyor. İnternete sızdırılan Honor 9 görselinse telefonun tasarımı gözler önüne seriliyor.

Honor 8 halifenin tasarımına ışık tutan yeni bilgiler ortaya çıktı. İnternete sızdırılan yeni bir görüntünün, Huawei Honor 9'un basın görseli olduğu düşünülüyor. Bu görüntü üzerinden Honor 8 ve Honor 9'un farklılıkları da görülüyor. 

Pek fazla olmasa da isterseniz farklı yanlarından başlayalım: Parmak izi tarayıcı, Huawei P10'dakine benzer şekilde ekranın hemen altında yeni yerine taşınmış. Görsellerden anlaşıldığı kadarı ile ekranın kenarları da çerçeveye doğru yuvarlatılmış gibi görünüyor. Bu aynı zamanda telefonun arka tarafında da kavisli köşeler kullanılacak demek olabilir. 

Aynı zamanda her ne kadar Xiaomi Mi 6'ya benziyor gibi görünse de resimdeki cihaz gerçekmiş gibi görünüyor. Üst seviye Honor akıllı telefonların belirgin özellikleri arasında kavisli arka tasarım ve parlak gövde malzemesi bulunuyor. Lazer otofokuslu ve led flaşlı dual arka kamera da Huawei'nin belirginleşen tasarım çizgileri arasında yer alıyor. 

Huawei Honor 9 muhtemelen önümüzdeki aylarda gün yüzüne çıkacak. Baz model amiral gemisi akıllı telefonların 800 doları aşkın fiyat etiketine sahip olduğu bu dönemde, akıllı telefon kullanıcıları kesinlikle, Honor 8 ve Honor 8 Pro gibi makul fiyatlı üst seviye telefonlara yönelebilir. Huawei Honor 9 ve belki de Honor 9 Plus da bu anlamda güçlü donanım özelliklerini uygun fiyatla birleştirerek tüketicilerin beğenisini kazanabilir. 

Whatsapp