Huawei Honor 9 Lite Yeni Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Ülkemizde de satılan Huawei modellerinden biri olan Honor 9 Lite için yeni bir sistem güncellemesi OTA üzerinden yayınlanmaya başladı.

Huawei tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulan ve grafik performansını önemli ölçüde arttıran GPU Turbo teknolojisi firmanın yayınladığı zaman çizelgesi doğrultusunda birçok model için dağıtılıyor. Daha önce Honor 7X için dağıtılan GPU Turbo güncellemesi şimdi ise Kirin 659 işlemcili Honor 9 Lite modeli için OTA üzerinden dağıtılıyor.

Honor 9 Lite için dağıtılan yeni güncelleme 8.0.0.187 yazılım sürümü ile birlikte geliyor. İçerisinde GPU Turbo teknolojisi bulunan bu önemli güncelleme ayrıca birçok hata düzeltmesini ve genel performans iyileştirmesini de beraberinde getiriyor. Arama kaydı almanızı sağlayan özellikte bulunan bazı hatalar bu güncelleme ile düzeltilmiş olacak.

Cihazda yer alan OK Google özelliğinin arama yapma bölümünde yaşanan birtakım sorunlarda bu güncelleme ile tamamen düzelmiş olacak. Şuan için ilk olarak Hindistan'da bulunan Honor 9 Lite kullanıcıları için gelen güncellemenin çok geçmeden diğer ülkeler içinde kullanıma sunulması bekleniyor. Önümüzdeki hafta içinde cihazınızın ayarlar menüsü üzerinden sistem güncellemeleri kısmına girerek yeni güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Android 8 Oreo işletim sistemi üzerinde gelen güncelleme ayrıca en yeni Android güvenlik yamalarından bir tanesine sahip olacak. O sebeple güncelleme geldiğinde geç kalmadan yüklemenizi öneriyoruz. Yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Whatsapp