Huawei Honor 9, 12 Haziran Tarihinde Şangay'da Tanıtılacak

Huawei'nin üst seviye yeni akıllı telefonu Honor 9'un internete sızan etkinlik davetiyesi, cihazın 12 Haziran tarihinde Şangay'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacağını doğruladı.

Huawei Honor 9'un 20 veya 21 Haziran tarihinde tanıtılacağı yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı ancak görünüşe göre bu üst seviye akıllı daha erken bir tarihte göreceğiz. İnternete yeni bir tanıtım etkinliği posterine göre Huawei Honor 9'un tanıtım etkinliği 12 Haziran tarihinde Şangay'da düzenlenecek. 

Honor 9'un zaten Çinli TENAA yetkilileri tarafından onaylanmış olduğu göz önüne alındığında, gerekli tüm engellerin zaten şirket tarafından halledildiği için cihazın beklenenden daha erken bir tarihte tanıtılması şaşırtıcı olmayacaktır. Tabi ki görüntüye göre tanıtım tarihi 12 Haziran olarak görünse de davetin doğrudan doğruya şirket tarafından gelmediğini ve bu görseli de sahte olma ihtimali bulunduğunu unutmayalım. 

TENAA üzerinde doğrulanan teknik özellik listesine göre Huawei Honor 9, Kirin 960 yonga setinden güç alan 5.15 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip bir akıllı telefon olacak. Cihazın bellek özellikleri arasında ise 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca TENAA listesinde bahsedilmese de Huawei Honor 9'un arka tarafında 20MP + 12MP dual kamera kurulumuna ve ön tarafında 8MP ön kameraya sahip olacağı yönünde söylentiler var. 

Daha önceki sızıntılara göre, Honor 9, Honor 8'in üzerinde küçük ayrıntılarla iyileştirmeler yapılarak sunulacaktı, ancak en büyük sürpriz kulaklık jakının kullanılmaması olabilir.

Whatsapp