Huawei Honor 8'in sunulacağı tarih belli oldu

Honor ailesine yakında yeni bir başka model daha eklenecek...

Akıllı telefon pazarında oldukça güçlü bir konumda olan Çinli teknoloji devi Huawei, alt markası Honor üzerinden de oldukça dikkat çekici modeller sunmakta. Kısa bir süre önce firma Quad HD ekrana sahip üst seviye modeli Honor V8'i sunarken, ayrıca aynı etkinlikte Honor VR olarak sanal gerçeklik gözlüğünü de gün yüzüne çıkmıştı.

Yeni modeller üzerinde çalışan firmanın bu cihazlarından bir tanesi olarak Honor 8 hakkında bir süredir bilgiler gelirken, şimdi de akıllı telefonun sunulacağı tarih ortaya çıktı. Huawei'nin Honor kısmı başkanı olan Zhao George tarafından bir teaser görsel paylaşılırken, cihazın tanıtım etkinliğini ise 11 Temmuz olduğu görülmekte.

Honor 8, firmanın şimdiye kadar sunduğu en güzel akıllı telefon modeli olacak ve akıllı telefon Çin'de TENAA'da görünürken, hem görselleri ortaya çıktı, hem de teknik özelliklerine dair bilgiler geldi.

Huawei Honor 8 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, cihaz gücünü ise Huawei tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 950 yonga setinden alıyor.

3GB ya da 4GB sistem belleği ile gelecek olan akıllı telefon ayrıca 32GB / 64GB ya da 128GB dahili veri kapasitesi ile satın alınabilecek.

Honor 8 akıllı telefonun arkasında 12MP kamera yer alacak ve ön kamera da 8MP olarak gelecek.

Whatsapp