Huawei Honor 8C'nin Teknik Özellikleri Belli Oldu

Huawei yaptığı yeni bir duyuru ile 11 Ekim'de Honor 8C modelini resmi olarak tanıtacağını açıkladı.

Huawei, 11 Ekim'de gerçekleşecek olan Honor 8C'nin resmi tanıtım etkinliği için davetiye göndermeye başladı. Daha önce TENAA tarafından listelenen ve tasarımının yanı sıra teknik özellikleri ile de ortaya çıkan cihaz Mayıs ayında piyasaya sürülen Honor 7C'nin devam modeli olacak.

Daha önce TENAA listesinde bütün teknik özellikleri ile beraber ortaya çıkan Honor 8C'nin ön tarafında 6.28 inç boyutunda 720 x 1,520 piksel çözünürlükte bir LCD ekran bulunuyor. Ufak boyutlu bir çentiğe sahip olan cihazın kalbinde ise Snapdragon 450 kullanılacak gibi görünüyor. Bellek tarafında 32 veya 64 GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olan cihazda 4 GB RAM belleği yer alacak.

Kamera tarafında arkasında 13 MP + 2 MP çözünürlüğünde çift kamera bulunan cihazın ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alacak. Honor 8C kardeşi olan Honor 7C'den daha büyük bir pil kapasitesi ile beraber gelecek. İçerisinde 3900 mAh kapasiteli pil bulunduracağı bilinen cihaz bu sayede kullanıcılara iki güne varan pil performansını rahat bir şekilde sunabilecek. Şuan için fiyatı belli olmayan cihazın Honor 7C gibi uygun bir fiyat etiketi ile duyurulması ve ardından raflardaki yerini alması bekleniyor.

Whatsapp