Huawei Honor 8C Snapdragon 636 ve Uygun Fiyat İle Beraber Duyuruldu

Huawei bugün yaptığı yeni bir duyuru ile çok uygun fiyat etiketine sahip olan ve orta seviye özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çeken Honor 8C modelini tanıttı.

Samsung Galaxy A9 (2018), Razer Phone 2 ve Nokia 3.1 Plus modellerinin ardından bugün Çinli Huawei'de alt markası olan Honor için yeni bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Honor 8C uygun fiyat etiketinin yanı sıra orta seviye özellikleri ile kullanıcıların karşısına çıktı.

Honor 8C, 19: 9 en boy orana sahip 6.26 inç boyutunda HD + çözünürlükte çentikli bir ekran ile beraber geliyor. Piyasada ilk defa gördüğümüz Qualcomm Snapdragon 632 işlemcisini kullanan cihazda 4 GB RAM belleğinin yanı sıra hafıza kartı ile arttırılabilir 32 GB veya 64 GB dahili depolama alanı yer alıyor.

Kamera tarafında arkada çift LED flaş destekli 13 MP ana kamera ve bokeh efektli fotoğraflar çekebilmek için 2 MP çözünürlüğünde bir yardımcı kamera yer alıyor. Cihazın ön tarafında ise yapay zeka destekli bir 8 MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Honor 8C kutudan 4000 mAh pil ve Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan EMUI 8.2 arayüzü ile beraber çıkacak.

Honor 8C, mavi, mor, altın ve siyah renk seçenekleri ile 4 GB / 32 GB için 158 $ ve 4 GB / 64 GB için ise 201 $ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde satılmaya başlanan Honor 7C modelinin ardından bugün tanıtılan uygun fiyatlı Honor 8C modelininde ilerleyen zamanlarda ülkemizde satışa sunulmasını bekliyoruz.

Whatsapp