Huawei Honor 8 Pro ve Huawei Honor 6X Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak

Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre Honor 8 Pro ve Honor 6X modelleri Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak.

Android 8.0 Oreo, akıllı telefon pazarının son günlerinde en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Google Android Oreo güncellemesini kısa süre önce piyasaya sürdü ve güncellemeyi ilk olarak OTA üzerinden Pixel ve Pixel XL cihazlar için dağıtmaya başladı. Ancak o zamandan beri çeşitli akıllı telefon kullanıcıları akıllı telefonlarının Android 8.0 Oreo güncellemesini alıp almayacaklarını ve ne zaman alacaklarını öğrenmek istiyor. Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre Honor 8 Pro ve Honor 6X kullanıcıları Android 8.0 Oreo güncellemesini resmi olarak alacak.

Huawei'nin Honor markası altında piyasaya sunduğu en popüler iki akıllı telefonun önümüzdeki yılın başlarında Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağı söyleniyor. Bu cihazlar Huawei Honor 8 Pro ve Huawei Honor 6X modelleri olacak.

Raporun asıl kaynağı yeni Delhi'de Huawei Honor ekibi tarafından taraftarlarla gerçekleştirilen bir buluşma toplantısında hazır bulunan XDA kullanıcısı shashank1320'den geldi ve burada Honor 6X ve Honor 8 Pro için Android 8.0 Oreo güncellemesinin planlandığı doğrulandı.

Aralık'ın sonuna doğru Honor 8 Pro için Android 8.0 sürümü gelecek. 2018'in başında ise Honor 6X modeli için Android 8.0 güncellemesi verilmeye başlanacak. Hatırlayacağınız üzere şirket Honor 6X'ı geçen yıl resmi olarak duyurmuştu. Honor 8 Pro modelini ise sadece birkaç ay önce duyurmuş ve ardından piyasaya sunmuştu.

Resmi bir tarih geçmemesine rağmen Honor 6X güncellemeyi bu yılın sonuna kadar ya da 2018 yılı başında alacak gibi görünüyor. Honor 8 Pro'nun ise Android Oreo güncellemesini bu yıl sonuna kadar alması bekleniyor. Bu tahminlerin resmi ekip tarafından verildiğine dikkat edin. İlerleyen günlerde tarihlerde değişiklik olabilir.

Whatsapp