Huawei Honor 8 Pro Modeli İçin Yeni Bir Sistem Güncellemesi Yayınlandı

Huawei Honor 8 Pro modeli için yayınlanan yeni güncelleme bir çok hata düzeltmesinin yanında genel sistem performansının iyileştirilmesi ve pil performansının arttırılmasını sağlıyor.

Huawei, Honor 8 Pro modeli için yeni bir yazılım güncellemesi dağıtmaya başladı. Güncelleme, B183 numaralı yapı olarak piyasaya sürülüyor ve bir grup iyileştirme ve hata düzeltmesini içeriyor. Bu güncelleme ile genel kullanıcı deneyimi artarken hata düzeltmeleri ve pil performansında önemli bir artışın yaşandığı söyleniyor.

659MB civarında bir boyuta sahip olan Honor 8 Pro güncellemesi daha uzun kullanım için güç tüketimini optimize ederek pil ömrünü geliştirmeye yarayan bir takım düzenlemeleri ve  VOLTE desteği cihaza getiriyor.

Dokunmatik ekran hassasiyeti ve ekranın yanlışlıkla açılmasını önlemek için en son güncelleme ile çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Ayrıca ekran ayarları bölümünde bulunan bazı özelleştirmeler dahada geliştirilmiştir. Son olarak, güncelleme ayrıca, ay belirtilmemiş olmasına rağmen Google güvenlik yamalarını da beraberinde getiriyor. Buda cihazın mevcut Android açıklarına ve zararlı yazılımlara karşı daha iyi bir koruma sağlamasına yarıyor.

Güncelleme dünya üzerinde bulunan bütün Honor 8 Pro modelleri için OTA üzerinden dağıtılmaya başladı. Yani, güncellemeyi henüz almadıysanız, endişelenmeniz gerekmiyor. Cihazınızda güncellemenin görünmesi biraz zaman alabilir. Veri tüketim ücretlerinden kaçınmak için güncellemeyi yüklemeden önce bir WiFi ağına bağlı olduğunuzdan emin olduktan sonra, el ile güncelleme olup olmadığını kontrol etmek için, Ayarlar> Cihaz hakkında> Sistem güncellemeleri bölümüne giderek kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp