Huawei Honor 8 Pro, Android Oreo betasını almaya başladı

Huawei tarafından geliştirilmekte olan akıllı cep telefonu Honor 8 Pro modelinin, Android Oreo beta güncellemesini almaya başladığı açıklandı.

Akıllı telefon sektöründe geçen yıl yaşadığı sıçramayla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei firması, cihazlarına ardı ardına güncelleme yayınlamaya devam ediyor.  Bu güncelleme ile birlikte eski cep telefonlarını çok daha güçlü ve işlevsel bir hale kavuşturmayı başaran firma, gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Honor 8 Pro isimli modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlayacağını duyurmuştu. 

Bu duyuruyu Aralık ayında gerçekleştiren şirket, çok kısa süre içerisinde bu güncellemenin yayınlacağını ancak güncelleme öncesinde ilk olarak Beta sürümünün kullanıma sunulacağını açıklamıştı. Belirttiği gibi sözünde duran Huawei firması, bugün itibariyle Android 8.0 Oreo işletim sisteminin Beta sürecini kullanıma sundu.

Huawei şirketinin OTA yoluyla sunduğu bu güncelleme, hali hazırda global pazardaki tüm ülkelerde kullanıma sunulmadı. Android 8.0 Oreo güncellemesiyle birlikte sadece cihazın işletim sistemi çekirdeği güncellenmezken, EMUI arayüzünün sürümünün de 5.1'e arttırıldığını hatırlatalım.

Güncelleme Hindistan başta olmak üzere birçok Asya ülkesi ile Avrupa ülkesinde kullanıma sunulurken, Android 8.0 Oreo Beta'sının tüm ülkeler için kullanıma sunulacağını söyleyelim. Güncellemeyi hali hazırda telefonlarında göremeyenlerin, bir süre beklemesi ve bu süre ardından güncellemeyi telefonlarına yüklemesi gerekiyor.

Whatsapp