Huawei Honor 7X İçin Aralık Ayı Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Orta seviye özelliklere sahip popüler cihazlardan biri olan Honor 7X için Aralık ayı güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Honor 8 Pro için Kasım ay güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi yayınlanmaya başlamıştı. Şimdi de ülkemizde de oldukça popüler olan Honor 7X için Aralık ayı güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi yayınlanmaya başladı. Honor 7X piyasaya Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile beraber çıkmıştı. Mayıs 2018'de Android 8.0 Oreo güncellemesi alan cihazın şuan için Android 9 Pie güncellemesi alıp almayacağı bilinmiyor.

Huawei Honor 7X için yayınlanan son güncelleme 8.0.0.360 sürümü ile beraber geliyor. Güvenlik konusunda en yeni yamaları barındıran bu güncellemeyi mutlaka cihazınıza yüklemenizi öneriyoruz. İlk olarak Çin'de dağıtılmaya başlanan güncellemenin önümüzdeki haftalarda diğer ülkelerde de dağıtılacağını düşünüyoruz.

Güncellemeyi yüklemek cihazınızda bulunan dosyaları silmez fakat her ihtimale karşı güncellemeyi yüklemeden önce dosyalarınızı yedeklemenizi öneriyoruz. Cihazınızda en az %50 civarında şarj varken güncellemeyi yüklemeye özen gösterin.

Honor 7X, Android 8.0 Oreo güncellemesinin ardından yenilenmiş EMUI 8 arayüzü ile beraber birçok özelliğe kavuşmuştu. İlerleyen zamanlarda gelecek olan yeni sistem güncellemeleri ile Honor 7X'in daha fazla özelliğe sahip olacağını düşünüyoruz.

Whatsapp