Huawei Honor 7X İçin Android 8.0 Oreo Beta Güncellemesi Yayınlandı

Huawei Honor 7X için Android 8.0 Oreo beta güncellemesi dağıtılmaya başladı. Final sürümün ise yılın ikinci çeyreğinde geleceği açıklandı.

Honor 7X için Android Oreo beta programı bu ay başlarında resmi olarak duyurulmuştu ancak ilk güncelleme dağıtılmaya başlamamıştı. Çinli üretici yaptığı yeni bir açıklama ile beraber bugün itibariyle beta programına katılan Honor 7X kullanıcıları için ilk Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtılacağını söyledi.

Güncelleme kademeli bir şekilde dağıtılacağı için Android Oreo beta sürümüne uygun olan tüm Honor 7X cihazlarına ulaşması birkaç gün sürecek. Güncelleme bildiriminin cihazınıza gelmesini beklemek istemiyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem kısmına giderek güncellemeleri kontrol edebilir ve Honor 7X Android 8.0 Oreo güncellemesini cihazınıza indirmeye başlayabilirsiniz. Unutmayın bu güncelleme şuan için sadece beta programına kayıtlı olan kullanıcılar için gönderilmeye başladı.

Çinli firma tarafından dağıtılan yeni Honor 7X Oreo beta güncellemesini test eden kullanıcılar bu güncelleme ile beraber Android 8.0 Oreo işletim sisteminin yanı sıra EMUI 8.0 arayüzüne de sahip olacaklar. Beta programına kayıt olmayan Honor 7X kullanıcıları için yılın ikinci çeyreğinde final sürüm yayınlanacak. Ne yazık ki o zamana kadar beklemeniz gerekecek. Elbette güncelleme için gelecek olan geri bildirimler final sürümün dağıtım tarihini değiştirebilir.

Huawei Honor 7X Android 8.0 Oreo beta güncellemesini cihazınıza yükledikten sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsanız cihazın içerisinde yer alan geri bildirim menüsü üzerinden hataları firmaya bildirerek final sürümün sorunsuz olması konusunda katkı sağlayabilirsiniz.

Whatsapp