Huawei Honor 7X İçin Android 8.0 Güncellemesi İşte Bu Tarihte Geliyor

Huawei Honor 7X'in hangi tarihten itibaren ve hangi ülkeden başlatarak Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağı açıklandı.

Honor 7X, tüketicilere daha çekici olmak için oldukça düşük fiyat etiketine sahip orta seviye özellikleri olan Huawei telefonlarından biridir. Çin'de ve ABD'de uygun fiyat etiketi ile satışta olan Honor 7X bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda ülkemizde de Honor 9 Lite ile beraber satışa sunulmuştu.

Önceki raporlara göre Honor 7X'e Android 8.0 güncellemesi yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecekti. Bugün şirket, Honor 7X'in 30 Nisan’dan başlayarak ABD'de dağıtılmaya başlayacağını açıkladı. ABD'nin ardından diğer ülkelere de kademeli olarak Oreo güncellemesi dağıtılacaktır.

Güncelleme, EMUI 8.0 arayüzü ve muhtemelen Nisan ayı güvenlik yamasını içeriyor, ancak bunun dışında bilinen başka bir şey yok. Honor 7X sahipleri, 30 Nisan’dan itibaren ara ara güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmeye başlayabilir. Güncelleme yüklemeden önce bir WiFi ağına bağlı olmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca cihazınızın en az %50 civarında şarjının olmasına da dikkat etmelisiniz.

Honor 7X ABD'de 199 $ fiyat etiketi ile satın alınabilir durumda. Telefon, siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere üç renk seçeneği ile birlikte geliyor. Hafıza kartı ile arttırılabilir 32 / 64GB depolama alanı bulunan telefonda ayrıca 3 / 4 GB RAM seçenekleri de bulunuyor. Ülkemizde 1700 Türk Lirası civarında bir fiyat ile satılan cihazın ABD'ye göre bir hayli pahalı olduğunu belirtmemiz gerekiyor. 

Whatsapp