Huawei Honor 7C TENAA Sertifikasında Net Bir Şekilde Göründü

Orta seviye özelliklere sahip çerçevesiz ekranlı yeni Huawei Honor 7C modeli TENAA sertifikasında ortaya çıktı.

Huawei Honor 7X'in ardından Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, tıpkı Honor 5X ve Honor 6X modellerinin ardından yaptığı gibi Honor 7X modelinin ardından da Honor 7C adında yeni bir modeli geliştirmeye başladı. Bugün ortaya çıkan TENAA sertifika bilgilerinde Honor 7C modelinin tasarımı açık bir şekilde görülebiliyor. Ortaya çıkan Honor 7C modelinin 7X modeline kıyasla daha ucuz bir fiyat etiketi ile sunulması bekleniyor.

TENAA sertifikasında ortaya çıkan cihazlar genellikle çok zaman geçmeden resmi olarak duyuruluyor. Bu sebeple Honor 7C modelinin bu ay içerisinde resmi olarak duyurulabileceğini söyleyebiliriz. Her zamanki gibi, TENAA sertifikasında ki raporlar telefonun nasıl görüneceğini ve bazı özellikleri hakkında bilgi veriyor. Fakat cihazın bütün donanım özelliklerini göstermiyor.

Honor 7X'e benzer şekilde, çerçevesiz ekran paneline sahip olacak Honor 7C'de alt ve üstlerden çok az bir çerçeve bulunacak. Ortaya çıkan görüntüler Honor 7C'nin Honor 9 Lite modeline benzer şekilde bir çift ön kamera ile beraber geleceğini gösteriyor. Cihazın arka tarafında da çift kamera kurulumunun olduğunu görüyoruz. Fakat bu cihazda Honor 7X'de olduğu gibi 16 MP + 2 MP çözünürlükteki kameralar yerine farklı çözünürlükte kameraların kullanılmasını bekliyoruz.

Honor 7C, LND-TL30 model numarası ile birlikte piyasaya sunulacak ve beklendiği gibi çift SIM desteğine sahip olacak. Cihazın işletim sistemi şuan için belirtilmemiş olsa da Android 8.0 Oreo ile birlikte gelmesini umuyoruz. Şu anda telefonun diğer ayrıntıları bilinmiyor ancak cihazın çok yakında Çin'de resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz.

Whatsapp