Huawei Honor 7C Özellikleri ve Tasarımı Tamamen Ortaya Çıktı

Uygun fiyat etiketine sahip olması beklenen Huawei Honor 7C'nin bütün teknik özellikleri ve tasarımı TENAA sertifikasında net bir şekilde ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda kendisini TENAA sertifika sürecinde gösteren Honor 7C modeli şimdi teknik özellikleri ile bir kez daha TENAA sertifika sürecinde ortaya çıktı. Çin düzenleyici web sitesinde yer alan bir listede akıllı telefonun teknik özellikleri arasında 1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve 13 MP + 20 MP çözünürlüğünde çift arka kamera gibi özellikler bulunuyor.

5.99 inç boyutunda Full View ekran ile gelen Honor 7C 1440 x 720 piksel yani HD Plus çözünürlüğe sahip olacak. Model numaraları LND-TL30 ve LND-TL40 olan cihazlar için iki liste var fakat cihazlar arasındaki tek fark RAM belleğidir. Telefonlardan biri 3 GB RAM ile gelirken diğeri 4 GB'lık bir RAM belleği ile beraber geliyor. Dahili depolama alanı her iki cihaz içinde 32 GB olarak listeleniyor, ancak telefonlarda hafıza kartı yuvasının olacağını söyleyebiliriz.

Telefonların ön tarafında diğer Honor cihazları gibi bir ev tuşu bulunmuyor, bu yüzden parmak izi okuyucusu arkaya yerleştirilmiş durumda. Ön tarafta 8 MP çözünürlüğe sahip bir kamera bulunuyor. Honor 7C, muhtemelen EMUI 8.0 ile çalışan Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile beraber gelecek. Cihazın donanımına 2,900 mAh kapasiteli pil güç verecek.

Altın, mavi ve siyah renk seçenekleri ile gelen telefon, 164 g ağırlığa 158.3 x 76.7 x 7.8 mm ölçülere sahip olacak. Bir önceki model Honor 6C 229 € fiyat etiketiyle beraber duyurulmuştu. Bu nedenle Honor 7C modelinin de benzer fiyatla veya biraz daha pahalı bir fiyatla duyurulması bekleniyor.

Whatsapp