Huawei gelecek ay yeni konsept bir akıllı telefon tanıtacak

Huawei, gelecek ay içerisinde yeni bir konspet akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek.

Akıllı telefon pazarının satış rakamları açısından en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, önünde yer alan Apple'ın yerine göz dikmiş durumda. Firma Samsung'un arkasından ikinciliği hedeflerken, arka arkaya yeni ve önemli modeller de satışa sunmaya devam ediyor.

Huawei, geçtiğimiz gün iki yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Bu cihazlardan birisi Huawei Mate 9 olurken, bu akıllı telefon 5.9" Full HD çözünürlükte ekranı, çift arka kamerası ve diğer üst düzey donanım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Diğer taraftan Huawei Mate 9 Porsche Edition adı ile farklı bir cihaz duyurusu daha firmadan geldi. Bu akıllı telefon ise 5.5" Quad HD iki yanı kavisli ekran, 6GB sistem belleği, 256GB dahili veri kapasitesi özellikleri içeriyor ve 1500$ civarındaki fiyatı da bir hayli yüksek.

Gelen bilgilere göre Huawei, gelecek ay içerisinde yeni bir akıllı telefon modelini daha gün yüzüne çıkartacak. Bu yeni akıllı telefonun hem tasarımı hem de özellikleri ile oldukça büyüleyici biçimde pazara sunulacağı ifade ediliyor.

Oldukça bilinen analistlerden birisi olan Pan Juitang, Huawei'nin Mate 9'a göre çok daha güçlü bir akıllı telefonu gelecek ay duyuracağını ifade ediyor.

Henüz teknik özellikler hakkında bilgi olmasa da yeni konsept akıllı telefonun büyük ihtimalle Quad HD kavisli ekran içereceğini tahmin ediyoruz. Ayrıca çift kamera tasarımı da yer alabilir.

Whatsapp