Huawei Enjoy 7'nin satışlarına Çin'de başlanıldı

Huawei orta segment kullanıcıları için geliştirdiği uygun fiyat etiketli yeni akıllısı Enjoy 7'nin satışlarına ilk etapta Çin sınırları içerisinde başladı.

Çin menşeli akıllı cep telefonu üreticisi Huawei tarafından geliştirilen Enjoy 7 modeline ait teknik detaylar ve bir çok bilgi daha önce kamuoyuna sızdırılmıştı. Bu sızdırılan bilgiler doğrultusun da orta segment kullanıcılarına hitap edecek olan cihazın satışlarına bugün Çin'de başlanıldı.

Hali hazırda sadece Çin pazarında satışa sunulan cihaz şık ve sade tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, 5.0 inç genişliğinde olan HD çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekilleniyor. Cihazın 3 GB ve 2 GB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneğiyle gelen RAM bellek seçeneği bulunacakken, dahili hafıza seçeneklerinin ise 16 GB ve 32 GB olduğunu belirtelim.

Cihazın arka yüzünde 13 MP çözünürlüğünde flaş destekli bir kamera yer alırken, ön yüzünde ise öz çekimleriniz adına 5 MP çözünürlüğündeki bir kameraya yer verilmiş. Parmak okuyucusu cihazın arka kısmında yer alacakken, Enjoy 7'nin tüm gücünü ise 3020 mAh kapasitesindeki bir batarya gerçekleştirecek.

Sadece 162 dolarlık fiyat etiketiyle alıcılarını bekleyen Huawei Enjoy 7'nin Kırmızı, Siyah, Mavi, Akış Altın, Şampanya Altın ve Pembe gibi birçok farklı renk seçeneğinin de olduğunu sizlere belirtelim.

Whatsapp