Huawei Enjoy 7 Geekbench Performans Testinde Ortaya Çıktı

Yeni sızdırılan bir Geekbench listesi Huawei Enjoy 7 modelinin performansını gözler önüne seriyor. Orta seviye özelliklere sahip olan cihaz tatminkar bir performans sergiliyor.

Giriş ve orta seviye arasında yer alan Huawei Enjoy 7 modeli sızdırılan yeni Geekbench listesine göre, tek çekirdek tarafında 663 puan ve çok çekirdek tarafında ise 2068 puan almayı başarıyor. Snapdragon 425 işlemcisi giriş ve orta seviye akıllı telefonlar için oldukça sık tercih edilen bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Listeye göre SLA-AL00 model numarasına sahip yeni Huawei akıllı telefonu daha önceden Çin sertifika ajansı TENAA'dan onay almıştı. Buda cihazın çok geçmeden yakın bir tarihte resmi olarak duyurularak satışa çıkacağı anlamına geliyor.

Geekbench listesine göre, Huawei SLA-AL00 kod adına sahip cihaz 1.40GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 425 işlemcisinden gücünü alıyor. Huawei Enjoy 7 cihazında ayrıca 3GB RAM belleği de bulunuyor. Geçmişteki TENAA raporu diğer özelliklerle ilgili olarak, bu yaklaşan Huawei telefonunun 720 × 1280 piksel çözünürlüğe sahip 5 inçlik bir HD ekrana sahip olacağını bize göstermişti. İçerisinde ise 2GB RAM olacağı söyleniyordu fakat Geekbench listesine göre Huawei Enjoy 7 modelinde 3GB RAM  ve 16GB dahili bellek bulunuyor. Ayrıca cihazda microSD kart ile 128GB'a kadar genişletilebilir depolama alanı bulunuyor.

Kamera tarafında TENAA raporu bize Huawei SLA-AL00 modelinde LED flaşlı 13MP çözünürlüğünde bir arka kamera ve selfie yapabilmek için 5MP çözünürlüğünde bir ön kameranın cihazda yer alacağını gösteriyor. Arka tarafa monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı da cihazda bulunuyor. Huawei Enjoy 7 telefonu Siyah, Kırmızı, Altın, Pembe ve Mavi olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile raflardaki yerini alacak.

Whatsapp