Huawei, akıllı saatinin kadınlara yönelik versiyonlarını ABD'de satışa sundu

Huawei Watch "Jewel" ve "Elegant" ABD'de kadın teknoloji meraklılarını hedefliyor.

Akıllı telefon pazarında Samsung ve Apple ile birlikte ilk 3 arasında yer alan teknoloji devi Huawei, bir süredir giyilebilir cihaz pazarında da mücadelesini sürdürürken, geçtiğimiz sene Mart ayında MWC 2015, Mobil Dünya Kongresi'nde Huawei Watch adındaki akıllı saatini gün yüzüne çıkarmıştı.

Huawei Watch'ın pazara sunulması ise biraz geç olurken, firma geçtiğimiz sene Eylül ayında da bu akıllı telefonunu satışa sundu ve farklı versiyonlarını da pazara sunmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere bu sene başında CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yer alan firmalardan bir tanesi de Huawei olurken, firma Huawei Watch akıllı saatinin, kadınlar için tasarlanmış versiyonları Huawei Watch Elegant ve Jewel'ı resmi olarak duyurmuştu.

Huawei Watch Elegant ve Jewel şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulmuş durumda. Best Buy, Newegg, ve B&H Photo gibi perakende satıcılar üzerinden satın alınabilen cihazlardan Huawei Watch Elegant 499.99$ olarak satın alınabilirken, Huawei Watch Jewel ise 599.99$ olarak geldi.

Huawei Watch'ın yeni versiyonları donanım olarak ise standart model ile aynı olarak geliyor. Cİhaz 1.4" büyüklüğünde ve 400x400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 400 yonga setinden güç alan akıllı saat 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi içermekte.

Huawei Watch, hem Android hem de iOS akıllı saatlerle kullanılabiliyor.

Whatsapp