Huami 30 Ağustos'ta yeni akıllı saatini duyuracak

Çinli Huami, bu ay sonunda akıllı saat duyurusu gerçekleştirecek.

Çinli firmalar, giyilebilir cihaz pazarında da yükselişlerini sürdürüyorlar ve bir çok firma bu döneme kadar bir çok farklı cihaz sunarken, ilerleyen dönemde de bazı önemli duyurular gerçekleştirilecek.

Giyilebilir cihaz pazarının önemli isimlerinden bir tanesi de Xiaomi olurken, özellikle fiyat / performans ürünü yüksek Mi Band adındaki fitness bileklikleri ile adından söz ettiren firma, ilerleyen dönemde ilk akıllı saat modelini de duyuracak.

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu merakla beklenirken, Humai adındaki firma bir etkinlik duyurusu ile karşımıza geldi. Bu yeni etkinlik Pekin'de olacak ve Huami Technology'nin Huaheng + Xiaomi işbirliği ile ortaya çıkan yeni bir şirket olduğunu belirtelim.

Henüz Huami'nin ne gibi teknik özelliklere sahip olacağına dair bilgiler ise bulunmamakta. 30 Ağustos tarihinde gün yüzüne çıkacak olan cihazın sunulacağı pazarlardan bir tanesi de Amerika Birleşik Devletleri olacak ve bu büyük pazarda cihazın fiyat etiketinin yaklaşık 150$ civarında olacağı belirtilmekte.

Eylül ayı başında Almanya'nın Berlin şehrinde IFA 2016 etkinliği gerçekleştirilecek ve bir çok yeni cihazın bu etkinlikte resmi olarak duyurulması beklenirken, bunlardan bir tanesi de Samsung olacak. Güney Kor devi firma 31 Eylül tarihinde Gear S3 akıllı saatini gün yüzüne çıkartacak. Ayrıca bu cihazın Classic versiyonu da Samsung'dan gelecek...

Whatsapp