HTC'nin yeni U Play / Ultra modelleri için tanıtım videoları yayınlandı

HTC, düzenlediği etkinlikle bugün duyurduğu U Play ve U Ultra modelleri için 3 yeni video yayınladı.

Ocak ayı ile birlikte 2017'de bir çok yeni akıllı telefon duyurulmaya başlandı ve bunlar arasında HTC'nin iki yeni akıllı telefonu da yer alıyor. HTC bu sene farklı bir strateji ile karşımıza geldi ve bugün düzenlediği etkinlikte yeni HTC U adındaki ailesinin üyelerini gün yüzüne çıkardı. Bu yeni cihazlardan üst model olan HTC U Ultra adı ile gelirken, diğer model de orta seviye olarak HTC U Play adı ile duyuruldu.

https://www.youtube.com/watch?v=wpX3dwqOXIY

HTC'nin yeni akıllı telefon modellerinin tasarımları benzer geliyor. Her iki cihazın da hem ön hem de arka yüzünde cam malzeme kullanılmış ve çerçeve ise metal olarak belirlenmiş. Ayrıca cihazlar Google Asistant ya da Siri gibi kişisel sesli asistan da içeriyor.

HTC, bu yeni duyurduğu akıllı telefon modelleri için ilk tanıtım videoları da yayınladı. Haberimiz içerisinde bu yeni videoları izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=9LqqLSA6lXI

Cihazlardan HTC U Ultra, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile geldi. Bu yeni akıllı telefon dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden güç alıyor. 4GB sistem belleği ve 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi yeni akıllı telefonda bulunurken, ayrıca akıllı telefon 12MP arka kamera ve 16MP ön kamera içeriyor. İşletim sistemi  Android 7.0 Nougat olmakta.

https://www.youtube.com/watch?v=C8Cd6Odp8LM

Diğer model HTC U Play ise 5.2" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB / 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, MediaTek Helio P10 yonga seti, 16MP arka kamera, 16MP ön kamera, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile geldi.

Whatsapp