HTC'nin Orta Seviye Telefonu WiFi Sertifikası Aldı 

HTC'nin uzun bir aradan sonra yeniden orta seviye akıllı telefon için çalışmasının ardından, bu cihaza ait yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

HTC, akıllı telefon iş kolunun satışlarını yeniden artırmanın planlarını yapıyor. Bu nedenle akıllı telefon pazarının en eski üreticilerinden biri olan Tayvanlı üreticinin pes etmeye niyeti yok diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta, Snapdragon 435 yonga setine sahip HTC 2Q72XXX model numarası olan bir akılı telefon, Bluetooth sertifikası aldı ve yakında gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor. 

Bugün ortaya çıkan ve Wi-Fi Alliance üzerinden gelen bilgiler, akıllı telefonun 2.4 GHz b / g / n bantları için Wi-Fi sertifikalı olacağını ve Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olacağını ortaya koyuyor.

Görünen model numarasına sahip akıllı telefonun 3 GB RAM'e sahip olduğu Geekbench verileri üzerinden kolayca doğrulandı. Geekbench Benchmark listesinde ayrıca işletim sistemi ve yonga seti bilgileri de bulunuyor. 

Yeni orta seviye HTC akıllı telefonun temel özelliklerinden bazılarını biliyor olsak da HTC, akıllı telefonun duyuru tarihi ile ilgili sessizliğini koruyor. Bu konuda yeni bilgilerin ortaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. 

Whatsapp