HTC'nin amiral gemisi satışa çıkmadan yeni bir güncelleme yayınlandı

HTC 10 için yayınlanan yeni güncelleme kamera ve Wi-Fi bağlantılı geliştirmeler içeriyor.

HTC, geçtiğimiz ay yeni nesil amiral gemisi HTC 10'u resmi olarak duyurmuştu. Ayrıca sistem belleği ve yonga seti olarak bu cihazın daha düşük bir versiyonu da HTC 10 Lifestyle adı ile gelirken, her iki cihaz da tasarım olarak aynı.

HTC 10, ABD, Avrupa ve Asya'da bir çok ülkede ön siparişe sunulmuş durumda ve bu hafta içerisinde de ön sipariş ile HTC 10'u satın alan teknoloji meraklılarının cihazlarının dağıtımının başlayacağını söyleyebiliriz.

Henüz HTC 10'un dağıtımları başlamasa da güncelleme açısından bu durum HTC için bir sorun teşkil etmezken, firmadan yeni bir güncelleme geldi. Güncelleme, gelen bilgilere göre Avrupa'da sunulacak olan HTC 10 akıllı telefon modelleri için gelirken, 85MB dosya büyüklüğüne sahip. 

Güncelleme ile daha gelişmiş Wi-Fi performansı sunulurken, ayrıca kameraya yönelik de bazı geliştirmeler güncelleme ile gelirken, ayrıca bazı hata düzeltmeleri de yer alıyor.

HTC 10 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, ayrıca yonga seti de Qualcomm'un yeni dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefonda 4GB sistem belleği yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak geliyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 12MP arka kamera içerirken, önde de 5MP kameraya sahip. Ayrıca hem arka hem de ön kamera OİS desteği sunuyor.

Whatsapp