HTC, yeni amiral gemisinin sadece Lifestyle versiyonunu Hindistan'da sunabilir

HTC'nin Hindistan'da sitesinde sadece HTC 10 Lifestyle listelendi

HTC, dün büyük merakla beklenen etkinliğini düzenledi ve firma amiral gemisi modeli HTC 10 ile birlikte bu cihazın donanım olarak biraz daha farklı versiyonu HTC 10 Lifestyle'ı resmi olarak duyurdu. Her iki cihaz da tasarım olarak tamamen aynı.

HTC'nin yeni amiral gemisi üst seviye özelliklerle gelirken, bu özelliklere bakarsak eğer, cihaz 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 4GB sistem belleği içeren cihazda dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak yer almakta.

HTC 10, gücünü ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alırken, işletims sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Cihazın arkasında 12MP çözünürlükte OiS destekli Ultrapixel kamera bulunuyor ve ön kamera da 4MP çözünürlükte geliyor.

HTC 10 Lifestyle ise çoğu yönden HTC 10 ile aynı gelirken, fark sistem belleği ve yonga setinde görülmekte. HTC 10 Lifestyle 3GB sistem belleği içeriyor ve sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 510 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 652 bu modelde yer alıyor.

Dünyanın en büyük ve önemli pazarlarından bir tanesi Hindistan olurken, firma bu ülkede sadece HTC 10 Lifestyle'ı listeleri, bu da SD820 içeren HTC 10'un bu ülkede sunulmayacağı yönünde soruları ön plana çıkartıyor.

HTC 10 akıllı telefon firma tarafından Mayıs ayında pazara sunulacak. büyük ihtimalle HTC 10 gelişmiş ülkelerde sunulacak ve diğer versiyon da daha gelişmekte olan pazarlarda yerini alacak.

Whatsapp