HTC, yeni amiral gemisi için tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor

Tayvan merkezli üretici HTC, önümüzdeki hafta tanıtmaya hazırlandığı yeni amiral gemisi HTC 10 için yeni bir teaser daha yayınladı.

HTC'nin bir,sonraki amiral gemisi HTC 10 hakkında onlarca kere bilgiler sızdırıldı olsa da Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC 10 için twitter üzerinden düzenlediği teaser kampanyası devam ediyor. Görünüşe bakılırsa, HTC tarafından yayınlanan tanıtım fragmanlarının sayısı da bu konuda sızan bilgilerle aynı olacak gibi görünüyor. 

HTC bugün yeni bir tanıtım fragmanı daha yayınladı ve bu sefer ki kısa tanıtım filminin ana konusu HTC 10'un kamerası oluyor. HTC, bu fragmanı yayınlamak için Huawei etkinliğinin bitmesini mi bekledi sorularına da neden olan zamanlama ile aslında HTC'nin kamera konusunda oldukça iddialı olacağını işaret ediyor. 

HTC'nin iddialarına göre HTC 10,  "fotoğraf ve video çekimi için şimdiye kadar ki en iyi akıllı telefon"  olacak. HTC'nin bu iddiası oldukça cesur görünüyor. Zira son zamanlarda çıkan amiral gemi akıllı telefonlarda oldukça gelişmiş harika kameralar görüyoruz. Umarız HTC 10,  yapılan bu tsnıtımlardski iddialı söylemlere layık olacak bir kamera ile gelir. Twitter’da HTC 10 kamerasının örnek görüntüleri olarak yayınlanan içerikler muhtemelen sıkıştırılmış görüntüler olacağı için doğru bir analiz yapmak pek mümkün görünmüyor   HTC, görüntülerin çok iyi olduğunu söylüyor fakat bu tür tanıtım içerikleri için tüm üreticiler aynı iddialı sözleri defalarca kullanmıştır.

HTC 10 teknik özelliklerine tekrar göz atmamız gerekirse,  cihaz 5.1 veya 5.2 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğe sahip SuperLCD2 dokunmatik ekran, Qualcomm'un Snapdragon 820 Kyro işlemcili Quad core yonga seti,  4GB sistem belleği,  32GB dahili depolama alanı,  tüm kullanılabilir bağlantı seçenekleri, parmak izi okuyucu, 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile gelecek. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çalışan cihaz Sense 8.0 ara yüzü ile sunulacak. 

Whatsapp