HTC, Yanlışlıkla U12+ Sayfasını Yayınladı

HTC, beklenen amiral gemisi HTC U12+'ın web sayfasını yanlışlıkla yayınladı. Bu sayede, HTC U12+'ın tüm detayları ortaya çıkmış oldu.

Evan Blass, geçtiğimiz hafta HTC U12+'ın resmi basın görselleri ve teknik özelliklerini paylaşmıştı. Ancak Tayvan merkezli üretici bugün yanlışlıkla HTC U12+'ın bir test sayfasını yayınladı ve Roland Quandt da,hemen bu sayfadaki bilgileri yakalamayı başardı. 

Tayvanlı şirketin bir sonraki amiral gemisi HTC U12+, gerçekten de 18:9 en-boy oranına sahip ancak çentik bulunmayan ve WQHD+ çözünürlüklü bir ekrana ve 900$ / 780€ fiyat etiketine sahip olacak. 

HTC U12+'ın ekran paneli, 6 inç büyüklüğünde Super LCD6 olacak. 3.500 mAh kapasiteye sahip bataryadan güç alacak olan cihaz, Qualcomm'un en yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 845 tarafından destekleniyor. 

Test sayfasında elde edilen bilgilere şimdilik bu kadar ancak daha önceki sızıntılardan elde edilen bilgilere göre HTC U12+, f/ 1.75 diyafram aralığına sahip 12MP UltraPixel ana kamera sensörüne ve 16MP telephoto lensli ikincil arka kameraya sahip olacak. Ön tarafta ise f/2.0 diyaframlı 8MP ön kamera bulunuyor. 

Akıllı telefonun diğer özelliklerinin, yarın yapılacak resmi tanıtımı ile birlikte ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp