HTC Vive, sanal gerçeklik gözlüğü için indirim geldi

HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatında indirime gidildi.

Tatil sezonuna girilmesi ile birlikte teknoloji firmaları cihazlarını indirimlerle satışa çıkartırken, 2016 bitmeden satış rakamlarını arttırma peşindeler. Microsoft da hem kendi cihazlarını hem de diğer firmaların akıllı telefon modelleri ve diğer cihazlarını mağazası Microsoft Store üzerinden satışa çıkartıyor.

Microsoft da mağazasında şu anda dikkat çekici indirimlerle cihazlar sunuyor ve gelen bilgilere göre şimdi de HTC'nin sanal gerçeklik gözlüğü Vive için indirim haberi geldi. Baktığımızda HTC Vive 100$ indirim ile Microsoft Store ABD üzerinden 699$ olarak satın alınabiliyor.

Ayrıca Microsoft sadece bununla da sınırlı kalmıyor. Ayrıca HTC Vive satın alan kullanıcılar Microsoft Store'da kullanabilecekleri 100$ hediye çekine de sahip oluyor. Hatta daha da fazlası da gelirkenThe Gallery – Episode 1: Call of the Starseed ve Zombie Training Simulator gibi bazı oyunlar da ücretsiz olacak sunulmakta.

HTC'nin sanal gerçeklik gözlüğü Vive, tüm donanım özelliklerini üzerinde taşıyor ve böylece, Samsung'un Gear VR modelleri gibi akıllı telefona ihtiyaç duymuyor. Şu anda piyasa da akıllı telefon modelleri ile kullanılabilen ve tüm donanımı taşıyan olmak üzere iki farklı sanal gerçeklik gözlüğü yer alıyor. Bunlar arasında donanım içeren sanal gerçeklik gözlüğünün diğer versiyonlara göre çok daha yüksek fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.

Whatsapp