HTC Vive adında akıllı telefon mu geliyor?

Ortaya çıkan yeni bir video da HTC Vive akıllı telefon göründü.

Tayvan merkezli önemli firmalardan birisi HTC olurken, firma her sene yeni modeller sunuyor. Geçtiğimiz seneye baktığımızda firmanın en önemli modellerinden birisi HTC 10 adındaki amiral gemisi model olurken, ayrıca sene sonuna doğru da HTC Bolt / 10 Evo adında başka bir phablet modeli de sunulmuştu.

https://twitter.com/evleaks/status/817960781610360832

HTC ayrıca yine son dönemde farklı bir alana da yönelmiş ve HTC Vive adındaki sanal gerçeklik gözlüğünü pazara sunmuştu. Bu cihaz Samsung'un Gear VR modeli gibi akıllı telefona ihtiyaç duymazken, tüm donanım özelliklerini bünyesinde barındırıyor ve bu nedenle de çok daha pahalı olarak geliyor.

Teknoloji dünyasında özellikle de akıllı telefon pazarında sunulan modeller için ilk sızıntıları sunması ile ünlü olan Evan Blass, ya da Twitter'daki adı ile @evleaks yeni bir video paylaştı. Bu yeni videoda farklı koruyucu kılıflar ile akıllı telefonların nasıl daha fazla özelleştirilebileceği öne çıkartılıyor.

Ancak oldukça ilginç bir yazı da bu yeni video da görülmekte. Bir akıllı telefonun arkasında HTC Vive yazısı dikkat çekiyor. Henüz bu yazının bir akıllı telefona mı ait olduğu yoksa bir koruyucu kılıfta mı sadece yer aldığı yönünde kesin bilgiler ise bulunmamakta.

Bilindiği üzere HTC, 12 Ocak tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. CES 2017'de yer almayı tercih etmeyen firma, kendi ayrı bir etkinlik gerçekleştirmeye karar vermişti.

Whatsapp