HTC ve Samsung'un yeni amiral gemileri düşme testinde karşılaştılar

Hangisi daha dayanıklı? HTC 10 ya da Samsung Galaxy S7...

Akıllı telefon pazarının güçlü isimleri özelikle de Android cephesinde mücadele eden firmalar, bu sene için yeni modellerini sundular ve sunmaya da devam ediyorlar. Bir çok firma üst seviye amiral gemisi modellerini de sunarken, Samsung, Galaxy S7 akıllısını sunmuş ve HTC'den de HTC 10 adındaki üst seviye model gelmişti.

İki akıllı telefon pazarın en güçlü isimlerinden ve pazarda karşı karşıya olan cihazlar şimdi de bir dayanıklılık videosunda karşılaştı.

Akıllı telefonlar son dönemde ülkemizde de olduça yüksek fiyatlarla satışa sunulurken, kullanıcılar bu cihazların düşme, çarpma, çizilme gibi tehlikelere karşı dayanıklı olmasını istiyorlar. Ayrıca bir çok teknoloji meraklısı akıllı telefonları suya dayanıklı olmasına da önem veriyor.

HTC 10'un teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 5.2"büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Diğer taraftan Samsung Galaxy S7 ise 5.1" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özellikleri ile geldi.

Bu iki akıllı telefonun yüksekten bırakılarak dayanıklılıklarının karşılaştırıldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Whatsapp