HTC U12 Life Modelinin Tasarımına Ait Çizimler Paylaşıldı

HTC'nin yeni akıllı telefonu U12 Life modeline ait en net tasarım çizimleri ortaya çıktı. Çizimlerde Pixel tarzı arka tasarımın yanı sıra iPhone X benzeri dikey kamera dikkatleri çekiyor.

HTC, U12 Plus modelini U12 serisinin tek üyesi olarak piyasada tutmayı planlıyordu. Ufukta herhangi bir yeni U12 serisine ait akıllı telefon görünmüyordu. Fakat bugün ortaya çıkan yeni bir raporda U12 Life adında yeni bir telefon modelinin yolda olduğu bilgisi paylaşıldı. Aşağıdaki çizimden de görebileceğiniz üzere U12 Life modeli arka tasarımıyla Pixel tarzı bir yapı sunarken aynı zamanda iPhone X benzeri dikey olarak yerleştirilmiş bir çift kamera kurulumu ile birlikte geliyor.

U12 Life arka tarafta Pixel benzeri çift tonlu bir tasarıma sahip olabilir. Şuan için görselden bu durum öyle gibi gözükse de gerçekte telefonun tek bir yüzeye mi yoksa çift yüzeye mi sahip olacağı bilinmiyor. HTC'nin akıllı telefonlarında dikkat çekici kasa tasarımları ürettiğini biliyoruz. Bu sebeple U12 Life modelinde de çift malzemeli bir yapı kullanılma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Diğer HTC telefonlarından farklı olarak U12 Life modelinin arkasında kasanın köşesine dikey olarak yerleştirilmiş bir çift kamera kurulumu olduğunu görüyoruz. Çizimler ne yazık ki U12 Life hakkında çok fazla detaylı bilgi vermiyor. Telefonun en azından 18:9 orana sahip inceltilmiş çerçeveleri bulunan bir ekran paneline sahip olacağını söyleyebiliriz. Cihazın sağ tarafında güç tuşu ve ses tuşlarının yer aldığını görüyoruz. Ayrıca telefonun arka tarafında birde parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Daha önceki sızıntılara göre U12 Life, 18:9 orana sahip 1.080 x 2,160 piksel çözünürlükte 6 inç boyutunda bir ekran paneline sahip olacak. Telefonun içerisinde Snapdragon 636 yonga seti, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 16 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift arka kamera, 13 MP çözünürlüğünde ön kamera ve 36000 mAh pil gibi özelliklerin yer alacağı belirtiliyordu. Cihazın fiyatının ise 350 $ civarında olacağı iddia ediliyordu.

Whatsapp