HTC U11 + Yeni Kırmızı Renk Seçeneği ile Gelebilir

HTC, amiral gemisi akıllı telefonu HTC U11 + için yeni kırmızı renk seçeneğini kullanıma sunabilir.

Tayvanlı üretici HTC, geçtiğimiz yılın son ayında en yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC U11 + modelini satışa sunmuştu. Tasarımı kullanılan malzeme kalitesi ile merak uyandıran HTC U11 + Şeffaf Siyah, Seramik Siyah ve Gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile tüketicilere sunulmuştu. Ancak bir perakende satıcının web sitesinde yer alan bir listeye göre HTC U11 + çok yakında Kırmızı renk seçeneği ile de satışa sunulabilir. 

Aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere, renk seçenekleri listesinde 'Ön Satış Kırmızısı' adı verilen bir girdi bulunmakta. Perakendeci şu an için yalnızca ön siparişleri alıyor, bu nedenle Kırmızı U11 +''ın raflardaki yerini ne zaman alacağı tam olarak bilinmiyor.

Bu noktada, yeni kırmızı renkli HTC U11 +'ın resmi olarak satışa sunulup sunulmayacağı ve farklı bir fiyat etiketi taşıyıp taşımayacağına dair hiçbir bilgi bulunmuyor. Ancak perakendecilik web sitesinde yer alan listeye göre fiyatlandırmanın diğer renklerle aynı olacağı belirtiliyor. Buna göre 800$ civarında bir fiyat etiketi taşıması beklenen kırmızı renkli HTC U11 ++'ın özellikleri de diğer modellerle aynı olacak gibi görünüyor. 

Whatsapp