HTC U11 Plus'ın 3D Videosu Sızdırıldı

HTC U11 Plus'ın etkileyici tasarımını gösteren 3D Videosu bugün internete sızdırıldı.

HTC U11 Plus, Tayvan merkezli şirketin mobil bölümündeki çalışanlarını Google'a satmasından sonra piyasaya sürülecek en yeni amiral gemisi akıllı telefonlarından biri olabilir.

Akıllı telefonun ilk olarak 2 Kasım tarihinde resmi olarak duyurulmadı bekleniyor ancak U11 Plus hakkında,detaylar hız kesmeden internete sızdırılmaya devam ediyor. Duyurusu yaklaşan amiral gemisi HTC U11 Plus hakkındaki detayları, resmi duyuru tarihinden önce öğrenmek isteyenler için @OnLeaks telefonun tüm tasarım detaylarını ortaya çıkaran bir video yayınladı. 

Bu görüntüler, hassas çizimler veya teknik illüstrasyonlar oluşturmak için mühendislerce kullanılan bir format olan HTC U11 Plus'ın CAD (bilgisayar destekli tasarım) dosyalarını temel alıyor. Genel olarak, bu tür görüntüler, resmi basın görsellerinde en yakın görüntüler olarak dikkat çekiyor.

HTC'nin yeni akıllı telefonun arkasında aynı "Sıvı yüzey" tekniğini kullanacağı anlaşılıyor, bu nedenle U11 Plus da aynaya benzer parlak bir arka yüzeye sahip olacak. Amiral gemisinin ince çerçeveleri var gibi görünmesine rağmen, üst ve alt çerçeveler, Samsung Galaxy S8 veya LG V30 gibi diğer üst seviye telefonlara kıyasla oldukça kalın görünüyor. 

HTC U11 Plus da 3.5mm kulaklık girişine sahi değil, bu nedenle kulaklık girişi olarak USB Type-C bağlantı noktası kullanılmak zorunda kalınacak. Arka tarafta ise parmak izi tarayıcı ile birlikte tek lensli bir kamera bulunuyor. Akıllı telefonun içinde 4GB veya 6GB RAM ve 64GB veya 128GB dahili depolama alanı ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti kullanılması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vb_hwwmiKvQ

Son olarak HTC U11 Plus, Quad HD çözünürlükte büyük bir 6 inç ekrana sahip olacak ve 158.2 x 74.6 x 9.1 mm boyutlarında olacak. Ayrıca, söylentiye göre HTC, yaklaşmakta olan amiral gemisinde 4.000 mAh bataryaya yer verecek.

Whatsapp