HTC U11 Plus'ın 2 Kasım'daki Tanıtım Etkinliği Resmiyet Kazandı

HTC, 2 Kasım tarihinde yapılacak tanıtım etkinliği için resmi açıklama yaptı. HTC U11 Plus'ın 2 Kasım tarihinde tanıtılacağı kesinlik kazandı.

HTC, Kasım ayı başlarında bir tanıtım etkinliği gerçekleştireceğini resmi olarak doğruladı. Geçtiğimiz hafta, Çin basınında HTC'nin böyle bir etkinlik için davetiye göndermeye başladığı iddiaları gündeme geldi ancak Tayvanlı şirket bugüne kadar herhangi bir bilgi açıklamamıştı.

HTC U11 Plus hakkı da bir hafta boyunca,oldukça fazla bilginin internete sızmasından  sonra, şirket resmi twitter hesabı üzerinden tanıtım etkinliği tarihini açıklayan bir görsel paylaştı. Ancak yine de etkinlikte tanıtılacak cihazın U11 Plus olup olmadığı henüz kesinlik kazanmadı. Ancak davetiye üzerinde kullanılan "U" harfi, U11 serisine yeni bir üye daha geldiğini gösteriyor. 

Aslında, resmi olarak olmasa da akıllı telefonun bir çok görüntüsü zaten ortaya çıkmıştı. Aynı zamanda cihazın teknik özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 4GB veya 6GB RAM ve 64GB veya 128GB dahili depolama alanı gibi amiral gemisi seviyesinde özellikler bulunuyor.  

HTC U11 Plus arka tarafından, U11 ile aynı görünüyor olsa da telefonda çok daha ince çerçeve bulunuyor. Cihazın, büyük 4,000 mAh pil ve arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörü ile 6 inç büyüklüğünde ve Quad HD çözünürlükte bir ekrana sahip olması bekleniyor.

HTC U11 Plus'da çift kamera yapılandırması bulunmuyor ve aynı şey USB Type-C bağlantı noktasıyla değiştirilen 3.5 mm kulaklık girişi için de geçerli.

Yani sonuç olarak, HTC U11 ve U11 Plus  ekran, pil ve tasarım gibi birkaç farklılığa sahip olsa da temel olarak aynı telefonlar sayılır. Umarız HTC, Ull Plus'da diğer amiral gemilerinden farklı olarak Android 8.0 Oreo işletim sistemini ön yüklü olarak sunar. .

Whatsapp