HTC U11 Plus Yılın Son Çeyreğinde Tanıtılacak

HTC, büyük ekranlı yeni akıllı telefonu U11 Plus'ın tanıtımını yılın son çeyreğinde yapacak. U11 Plus, sahip olduğu özellikleri ile amiral gemisi seviyesinde bir cihaz olacak.

Google geçtiğimiz günlerde, yaklaşık 2,000 mühendisini devraldığı HTC'nin mobil bölümünü satın almaya karar verdiği konusunda bazı söylentiler çıkmış olmasına rağmen, Tayvanlı şirket aslında akıllı telefon markasını arama devine satmadı.

Söylentilere göre Tayvan merkezli firma HTC, bu yılın sonuna kadar HTC U11 Plus adlı bir başka amiral gemisi cihazını daha tanıtmayı planlıyor. Bir önceki sızıntılarda amiral gemisinin Kasım ayı başlarında gün yüzüne çıkabileceği öne sürülürken, şimdi bugün ortaya çıkan söylentilerde yer alan daha fazla bilgi var.

Endüstri kaynakları, yeni akıllı telefonun mevcut amiral gemisi HTC U11'in iyileştirilmiş bir versiyonu olacağını iddia ediyor. Yeni iddialarda, şirketin söz konusu cihaz için kullanacağı ismin de HTC U11 Plus olacağı teyit ediliyor. 

HTC U11 Plus'ın, Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 12 megapiksellik bir arka kamera, ikincil 8 megapiksellik bir ön kamera ve 64GB veya 128GB dahili depolama alanı ile donatılması bekleniyor.

Quad HD çözünürlüğe sahip 5.99 inç büyüklüğünde ekran telefonun üst düzey özelliklerini tamamlayacak. HTC U11 Plus'ın Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile birlikte gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Ancak çıkış tarihi göz önüne alındığında mantıklı olanın, bu cihazın Android 8.0 Oreo güncellemesi ön yüklü olarak satışa sunulması olduğu düşünülüyor. 

Whatsapp