HTC U11 Plus, Yakında Çerçevesiz Ekranla Gelecek

HTC'nin yeni amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonu, çerçevesiz ekrana sahip HTC U11 Plus'ın çok yakında da piyasaya çıkacağı iddia ediliyor.

HTC bugün bazı çalışanlarının, bugün açıklanan ve Google ile varılan 1.1 milyar dolarlık anlaşma çerçevesinde Google'a transfer olduğunu aktaran açıklamadı sırasında, bir sı raki amiral gemisi akıllı üzerinde çalıştıklarını da resmi olarak doğruladı. Tayvan merkezli şirket, bu akıllı telefonla ilgili herhangi bir bilgi vermedi ancak yine de elimizde biraz bilgi olduğunu belirtelim.

Fransız web sitelerinden Frandroid'e (genellikle güvenilir bir kaynak) göre, HTC Kasım ayında üst düzey bir akıllı telefon duyurmayı planlıyor. Gelen bilgilere göre, cihaz HTC U11 Plus olarak adlandırılıcak ve 1440 x 2880 piksel, 18: 9 en boy oranına sahip olan 5.99 inç ekrana sahip olacak ve HTC'nin çerçevesiz ekrana sahip ilk akıllı telefonu olacak. Bu, HTC U11 Plus'ın benzer bir ekrana sahip olan LG V30 ile yaklaşık olarak aynı boyutta olabileceği anlamına geliyor.

HTC U11 Plus, büyük, çerçevesiz, geniş ekran sunmanın yanı sıra, tasarım anlamında mevcut HTC U11'den farklı olmayabilir. Yeni akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 4 GB / 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB dahili depolama alanıyla güçlendirildiği söyleniyor. HTC U11 Plus, toz ve suya dayanıklı (IP68) olacak, ayrıca 12 MP arka kamera, 8 MP ön kamerası ve HTC'nin Edge Sense özelliğini sunacak.

Frandroid, HTC U11 Plus'ın 11 Kasım'da resmen açıklanacağını ve muhtemelen HTC U11 Life'ın da onun yanında resmiyete kavuşacağını iddia ediyor. Her iki yeni akıllı telefonun öncelikle Çin'de satışa sunulacağı, ancak muhtemelen bir noktada küresel olarak satışa sunulacakları belirtiliyor.

Whatsapp