HTC U11 Plus Modelinin Çerçevesiz Tasarımı Ortaya Çıktı

HTC'nin çerçevesiz ekran paneline sahip yeni akıllı telefonu HTC U11 Plus modeli TENAA kayıtlarında ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda haberleri çıkan HTC U11 Plus modelinin hatırlayacağınız üzere bir kaç gün önce de cihazın tüm tasarım detaylarını gösteren bir konsept videosu ortaya çıkmıştı. Görseller ve gelen bilgiler ışığında cihazın çerçevesiz ekran paneli ile geleceği kesin gibi görünüyor.

Bu yıl, çok sayıda alışılmadık ekran tasarımlarına sahip akıllı telefonlar gördük ve bunların bir çoğunun günlük kullanımda oldukça pratik olduğunu düşünüyoruz. Bu tarz cihazlarda genellikle ekranın alt kısmında Android sanal tuşları bulunuyor. 18:9 ekran formatı ile kullanıcılar daha fazla içeriği ekran üzerinde görebiliyor. Firmalar fiziksel tuş yerine sanal tuş kullanarak ekran alanını daha da genişletiyor.

Ne yazık ki yeni ortaya çıkan bilgiler bize tam bir TENAA listesini göstermiyor. Sızdırılan bilgiler arasında sadece cihazın tasarımına ilişkin görseller yer alıyor. 2 Kasım tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenen HTC U11 Plus modelinin bütün tasarım detaylarını aşağıda yer alan görsel üzerinden inceleyebilirsiniz. Daha önce ortaya çıkan  GFXBench ve Geekbench raporlarına göre cihazın bir çok teknik özelliğini zaten biliyorduk.

2 Kasım'da tanıtılması beklenen HTC U11 Plus modelinde 6 inç boyutunda çerçevesiz ekran tasarımına sahip QHD Plus çözünürlüğünde bir ekran, Snapdragon 835 yonga seti, 12MP çözünürlüğünde ana kamera ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi bulunması bekleniyor.

Whatsapp