HTC U11, N11.COM’da Satışa Sunuldu 

Tayvanlı üretici HTC'nin amiral gemi akıllı telefonu HTC U11, N11.COM’da İndirimli fiyatı ile birlikte satışa sunuldu.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC'nin "Sıkıştırma" etkileşimine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu HTC U11, e-ticaret platformu n11.com’da satışa açıldı. Edge Sense özelliğinin yanı sıra üstün performanslı kamerasıyla da dikkat çeken cihaz, 3.389 TL’den satışta.

HTC’nin yeni amiral gemisi HTC U11, e-ticaret platformu n11.com’da satışa açıldı. Doğal dokunma hissini yeni, sezgisel ve devrimsel bir etkileşime dönüştüren Edge Sense özellliği, basit bir sıkıştırma hareketiyle fotoğraf çekme, Facebook açma gibi belirli işlevleri yerine getirmeye imkân tanırken, yeni özellik eldiven giyerken ya da kar veya yağmur gibi dokunmatik düğmelerde sorun yaratan durumlarda kullanım imkânı sunuyor. n11.com’da ithalatçı garantili satışa sunulan cihazın fiyatı 3.389 TL.

Edge Sense’in yanı sıra dünyaca ünlü bağımsız test kuruluşu DxOMark derecelendirmesinde hem fotoğraf hem de video özelinde bir akıllı telefon kamerasının şimdiye kadar aldığı en yüksek skora ulaşan HTC U11, profesyonel fotoğrafçıları kendine hayran bırakacak fotoğraflar çekme imkânı sunuyor. Qualcomm’un en son ve yeni işlemcisini UFS 2.1 bellekle eşleştiren cihaz, 5,5 inç Quad HD SuperLCD 5 ekranla geliyor. IP67 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı HTC U11 3000 mAh kapasiteli bataryasıyla n11.com’da 3.389 TL’den satışa sunuluyor.

Whatsapp