HTC, U11 Life'ı bu hafta içinde tanıtacak

Google tarafından satın alınan HTC firmasının geliştirmekte olduğu U11 Life isimli modelin tanıtımı bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek. Cihazın çıkış tarihi ve fiyat etiketi bile belli oldu.

Kısa süre öncesinden Google tarafından satın alınan mobil dünyasının önemli isimlerinden HTC firması, yeni cihazlarıyla birlikte karşımıza çıkmaya devam ediyor. Henüz tanıtılmadan firma tarafından geliştirilen U11 Life isimli modelin tüm teknik detayları ve inceleme videosu teknoloji dünyasının gündemine düşerken, şimdilerde ise tanıtımının gerçekleştirileceği tarih hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Firmaya yakın kaynaklardan ve tedarikçi zincirlerinden elde edildiği öne sürülen bilgilere baktığımızda HTC U11 Life isimli modelin tanıtımı hafta içerisinde gerçekleştirilecekken, söylentilere göre firma bu cihazı iki farklı versiyonda hazırlayacak.

Firmanın geliştirdiği ilk HTC U11 Life modeli 3 GB kapasitesindeki RAM ve 32 GB kapasitesindeki depolama alanına sahipken, diğer model ise 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ve 64 GB depolama alanıyla satışa sunulacak. Bugün yarın kesinlikle tanıtılacak olan cihazın satışlarına ise 2017 yılının son çeyreği itibariyle başlanılacak.

Son olarak ise cihazın 4 GB kapasiteli RAM ile gelen modelinin fiyat etiketi 400 Euro olması beklenilirken, 3 GB kapasiteli RAM'i içeren modelin fiyat etiketi ise 369 Euro olacak. Cihazla ilgili tüm bilgiler geldiğinde ve tanıtım lansmanının ardından yeni haberlerle birlikte karşınızda olmaya devam edecek ve bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Whatsapp