HTC U11 Life Özellikleri ve Görseli Sızdırıldı

HTC'nin orta seviye U11 modeli olması beklenen Ocean Life kod adlı 5.2 inçlik akıllı telefonu, revize edilen teknik eve görseli ile birlikte internete sızdırıldı..

HTC U11, Tayvan merkezli şirket HTC'nin yıllardır ürettiği en iyi akıllı telefon oldu. Akıllı telefon üreticisi şimdi bu cihazın 5.2 inç ekrana sahip versiyonu olan ve HTC Ocean Life kod adı altında geliştirilen HTC U11 Life üzerinde çalışıyor. 

Elbette cihaz büyük kardeşinden IP67 su geçirmezlik ve 3.5 mm kulaklık girişi olmaması gibi bazı özellikleri üzerinde barındırıyor. İyi haber ise HTC U11 Life'ın kutu içeriğinde, gürültü önleyici özelliği olan Usonic kulaklık seti ile birlikte,geliyor olması. Tabi eğer kablosuz kulaklık kullanmak isterseniz cihazın Bluetooth 5.0 desteği olduğunu da belirtelim. 

HTC U11 Life, hayatına orta seviye bir yonga seti ile başlayacak. Başlangıçta Snapdragon 660 yonga setine sahip olacağı iddia edilen U11 Life, Snapdragon 630 yonga setinden güç alacak. Ekran 1080p çözünürlükte olacağı için GPU'nun işi biraz daha hafif olacaktır. HTC U11 Life akıllı telefon, microSD kart ile genişletilebilir, 32GB dahili depolama alanı ile gelecek. 

Ön kamera değişmedi - 16MP - ama mükemmel olan 12MP arka kamera 16 MP'lik bir sensörler değiştirilmiş. Edge Sense teknolojisi U11 Life modelinde de yer alacak ancak Alexa ile ilgili herhangi bir detay bulunmuyor. 

HTC U11 Life akıllı telefon, HTC.com online mağaza ve (ABD'de) T-Mobile üzerinden satışa sunulacak. Fiyatlandırma henüz belli değil ancak HTC son zamanlarda oldukça rekabetçi fiyatlarla belirliyor. Yani en azından bunu ABD pazarında yapıyor. Euro bölgesinde ise henüz aynı rekabetçi fiyatları göremiyoruz. 

Whatsapp