HTC U11 Life Modeli Mağazalara Gönderilmeye Başladı

HTC'nin yeni orta seviye akıllı telefonu HTC U11 Life modeli Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile beraber geliyor. Cihazlar daha satışa çıkmadan T-Mobile mağazalarına gönderilmeye başladı.

2 Kasım'da, muhtemelen ileri teknoloji ürünü olan amiral gemisi HTC U11 Plus'ın yanında duyurulması beklenen HTC U11 Life modeli söylentilere göre 400 dolar civarında bir fiyat etiketi ile piyasaya sunulacak. HTC U11 Life modeli diğer U11 serisi cihazlarına aksine orta seviye donanım özelliklere sahip bir model olacak.

HTC U11 Life gelen bilgilere göre T-Mobile üzerinden ABD'de satışa sunulacak. Bu bilgi, T-Mobile mağaza müdürü gibi görünen bir kişiden geliyor. Görünüşe göre HTC U11 Life mavi renk varyantı T-Mobile mağazalarına zaten gönderildi, bu nedenle telefonun resmi duyurusundan kısa bir süre sonra cihazın satışı başlayacak.

Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışan HTC U11 Life, toz ve suya dayanıklı IP sertifikası ile beraber gelecek. Cihazın ön tarafında 5.2 inçlik 1080p Full HD çözünürlüğünde bir ekran paneli bulunacak. U11 Life modeli ayrıca Edge Sense özelliğine de sahip olacak. Ön ve arka tarafında 16 MP çözünürlüğünde kameralar bulunacak.

Bellek tarafında 3 GB veya 4 GB RAM, ve en az 32 GB dahili depolama alanı cihazda yer alacak. Cihazın tüm bu donanımına 2600 mAh kapasiteli pil eşlik edecek. Cihazda ABD merkezli işlemci üreticisi tarafından geliştirilen Qualcomm Snapdragon 630 işlemcisi kullanılacak. Yeni telefonda 3.5 mm kulaklık girişi olmayacak, ancak kutuda USB-C girişine sahip HTC USonik kulaklık bulunacak.

Whatsapp