HTC U11 Life için Android 8.0 Oreo Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı

HTC, Android 8.0 Oreo güncellemesini HTC U11 Life modeli için resmi olarak yayınlamaya başladı.

HTC Amerika, geçtiğimiz Pazartesi günü, U11 amiral gemisi telefonu için Android 8 Oreo güncellemesini yayınlamaya başlamıştı. Tatvan merkezli şirket bugün de Android 8.0 Oreo güncellemesini başka bir akıllı telefonuna, yani Kasım ayında Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile pazara sunulan yeni orta sınıf bir akıllı telefon olan U11 Life için yayınlamaya başladı.

Android 8.0 Oreo güncellemesi şimdilik sadece sim kilitsiz olarak satılan HTC U11 Life modeli için yayınlanıyor. AT&T, T-Mobile ve diğer ön ödemeli satış yapan operatörler üzerinden satılan cihazların bir süre daha beklemesi gerekecek. Akıllı telefonun T-Mobile varyantı kesin olarak Android Oreo güncellemesini alacak ancak bunun ne zaman gerçekleşeceği belli değil.

U11 Life, HTC'nin Edge Sense ile birlikte gelen ilk orta sınıf telefonu olarak dikkat çekiyor. Üst seviye U11'den ödünç alınan bu özellik, sadece telefonun kenarlarını sıkıştırarak cihazla etkileşim kurmanıza olanak tanıyor. Örneğin kamera uygulamasını başlatabilir ve fotoğrafları Edge Sense özelliği ile çekebilirsiniz. Edge Sense bir yana, HTC U11 Life, toza ve suya karşı dayanıklılık, 5.2 inçlik 1080p ekran, Snapdragon 630 yonga seti ve USonic kulaklıklar gibi bu fiyat seviyesindeki bir akıllı telefon için bir çok cazip özellikler sunuyor. 

HTC U11 Life'ın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki satış fiyatı 349 dolar civarında. Şimdilik, akıllı telefon sadece Sapphire Blue renk seçeneği ile satışa sunuluyor. 

Whatsapp