HTC U11 Life, 2 Kasım'da 400€ Fiyatla Geliyor

HTC'nin ilk Android One akıllı telefonu U11 Life'ın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında detaylar ortaya çıktı. U11 Life, 2 Kasım tarihinde 400€ fiyatla geliyor.

HTC'nin U11 Life adlı bir Android One akıllı telefon üzerinde çalıştığını zaten biliyorduk. Aslında akıllı telefonun temel özelliklerinin çoğu internete sızdırılmıştı. Bununla birlikte, fiyatlama ve bulunabilirlik konusunda şimdiye kadar hiç bir bilgi ortaya çıkmadı. 

Son günlerde, HTC U11 Life'ın şirketin 2 Kasım tarihinde düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde, U11 Plus modeli ile birlikte tanıtılacağına dair bazı haberler çıkmaya başlamıştı. Bugün gelen bilgilerde ise cihazın 2 Kasım tarihinde tanıtılacağı bilgisi doğrulanırken, cihazın Avrupa pazarında 400€ fiyat etiketine sahip olacağı da iddia ediliyor. 

HTC U11 Life'ın teknik özelliklerine dair detaylar da ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre HTC U11 Life, 5.2 inç HD ekran, Qualcomm Snapdragon 630 yonga seti, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip olacak. Akıllı telefonun arka tarafında 4K ve HDR desteğine sahip 16MP kamera bulunacak. Ön kamerası da 16MP olan cihazın işletim sisteminin ise Android 8.0 Oreo olacağı ve 2.600 mAh bataryaya sahip olacağı belirtiliyor. 

Ana ekran tuşuna entegre parmak izi tarayıcıya sahip olan cihazın, NFC, Bluetooth 5.0, USB Type-C bağlantı noktası, USonic hoparlörler, IP67 sertifikası ile su geçirmezlik özelliği bulunuyor. Cihazın renk seçenekleri arasında ise Safir Mavisi ve Buz Beyazı renkleri var.

Whatsapp