HTC U11 için Android Oreo 8.0 güncellemesi Kasım ayında

HTC tarafından geliştirilen amiral gemisi modeli U11 için hazırlanan Android 8.0 Oreo güncellemesi Kasım ayına yetiştirilmeye hazırlanıyor.

Son dönemlerde akıllı telefon pazarında kan kaybetse bile sektörün en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Tayvan merkezli HTC firması, kısa süre öncesinde Google tarafından satın alındı. Google'ın ilk hedefi firmanın mevcut müşterisini elinde tutmak ve bunun içinse daha önce geliştirilen modeller için güncellemeler yayınlamak.


Bu bağlamda firmanın bu yıl içerisinde tanıtılan ve sektörde beğenilerek satın alınan HTC U11 isimli cep telefonu üzerinde çalışan ekip, daha önce gerçekleştirdiği açıklama da güncellemenin yılın dördüncü çeyreğinde yayınlanacağı vurgulanmıştı. Yapılan vurgu ardından uzun bir süre güncellemeyle ilgili resmi açıklama gerçekleştirilmezken, güncellemenin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu.


Twitter'ın tanınmış isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan ve Android kullanıcılarının yakından tanıdığı LlabTooFeR isimli hesap, HTC U11 için Android Oreo 8.0 güncellemesinin başladığını ve bununda Kasım ayına yetiştirilmeye çalıştığı belirtildi. Güncellemenin en geç Aralık ayına kadar yetiştirileceği söyleniliyor.


Öte yandan yapılan açıklama ile şirket tarih vermemek ile birlikte HTC U Ultra ve HTC 10 isimli akıllı telefonlarının da bu güncellemeyi alacağını resmi olarak onayladı.

Whatsapp