HTC U11 EYEs Önümüzdeki Hafta Duyurulacak

HTC, yeni akıllı telefonu HTC U11 EYEs modelini önümüzdeki hafta resmi olarak gün yüzüne çıkaracak.

Güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass (@evleaks) duyurusu yaklaşmakta olan HTC Harmony kod adlı yeni akıllı telefonun, HTC U11 EYEs adı ile piyasaya çıkacağını açıkladı. Daha sonra akıllı telefonun Çin'de 3C sertifikası aldığı da ortaya çıkmıştı. Ve şimdi ise Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi telefonun duyuru tarihini de açıkladı. 

HTC, Çin sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerindeki resmi hesabı üzerinden, 15 Ocak tarihini yeni bir akıllı telefonu için tanıtım tarihi olarak açıkladı. 

Tanıtım tarihini açığa çıkaran posterin üzerinde HTC U11 EYEs adı tam olarak yer almasa da poster üzerindeki "EYE" yazısı, tanıtım etkinliğinin yıldızının HTC U11 EYEs olacağını açıkça ortaya koyuyor. 

HTC U11 akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 660 ve Snapdragon 652 yonga setine setine sahip iki farklı versiyonda piyasaya sunulacağı iddia ediliyor. Bu modeller, Snapdragon 652 yonga setine sahip versiyonda 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına, Snapdragon 660 yonga setine sahip versiyonda ise 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacak. 

Cihazın diğer önemli özelliklerine gelince, 2160 x 1080 piksel çözünürlükte 5.99 inçlik 18: 9 en / boy oranına sahip ekran., ön tarafında 5MP çift kamera kurulumu ve 12MP arka kamera cihaza eşlik edecek  Eğer söylentiler doğruysa, HTC U11 EYEs akıllı telefonun 3.930 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile gelmesi bekleniyor. 

Gelen bilgilere göre HTC U11 EYEs akıllı telefon ilk olarak Hong Kong, Tayvan ve Çin pazarlarında satışa sunulacak ancak fiyat bilgisi henüz teyit edilmedi. 

Whatsapp