HTC U11 Android 8.0 Güncellemesi Hindistan ve Singapur'da Dağıtılmaya Başladı

HTC U11 modeli için Hindistan ve Singapur'da Android 8.0 Oreo güncellemesi geldi. Oreo güncellemesi HTC U11 için gün geçtikçe daha fazla pazarda dağıtılıyor.

Kasım 2017 sonlarında, ilk HTC U11 Android 8.0 Oreo güncellemesi önce Avrupa'da sonra ise ABD'de dağıtılmaya başlamıştı. Şimdi ise HTC tarafından gelen bilgiye göre HTC U11 Android 8.0 Oreo güncellemesi Hindistan ve Singapur'da resmi olarak dağıtılmaya başladı.

Şuan itibariyle Hindistan veya Singapur'dan alınmış bir HTC kullanıyorsanız Oreo güncellemesi için bir bildirim almış olmanız gerekiyor. HTC Hindistan ve HTC Singapur resmi Facebook sayfaları yaptıkları duyuru ile HTC U11 kullanan kişilerin 30 Ocak 2018 itibariyle OTA üzerinden Oreo güncellemesini almaya başlayacaklarını söyledi.

HTC U11, diğer bir çok Android 8.0 güncellemesi alan cihazlar gibi resim içinde resim, Google Play koruma özelliği, bildirim noktaları ve daha fazlasını içeren bir güncelleme almış olacak. Elbette yeni özelliklerin yanı sıra çok sayıda performans iyileştirmesi ve pil performansı iyileştirmesi de yine Oreo güncellemesi ile beraber cihaza eklenmiş olacak.

Güncellemenin cihazlara ulaşması bir haftayı bulabilir. Bu sebeple daha önce dediğimiz gibi U11 modelinin Hindistan veya Singapur'dan alınmış bir varyantını kullanıyorsanız şu sıralar telefonunuzun güncelleme başlığını ara ara kontrol etmeyi unutmayın. Güncellemenin boyutu bir hayli büyük olduğu için yüklemeden önce mutlaka WiFi ağına bağlı olduğunuzdan emin olun. Ayrıca güncellemeyi yüklemeden önce şarjınızın en az %50 civarında olmasına dikkat edin. Aksi halde güncelleme sırasında telefonunuz kapanırsa kötü sonuçları olabilir.

Whatsapp