HTC U11 ABD'de Büyük Bir Güncelleme Almaya Başladı

HTC U11 modeli için Tayvanlı şirket tarafından ABD'de bulunan cihazlara büyük boyutlu yeni bir güncelleme gönderilmeye başlandı.

Tayvan merkezli HTC tarafından ABD'de HTC U11 kullanıcıları için büyük boyutlu yeni bir güncelleme gönderilmeye başlandı. 737 MB civarında bir boyuta sahip olan OTA güncellemesi 2017 yılının amiral gemisini 2.42.617.1 yazılım sürümüne yükseltiyor. Genellikle, bu boyuttaki güncellemeler önemli özellikleri de beraberinde getirir, ancak HTC U11 için ABD'de dağıtılan bu büyük güncelleme için bu durumun söz konusu olmadığını söyleyebiliriz.

Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi HTC tarafından yayınlanan değişiklik listesinde sadece iki adet bilgi bulunuyor. Değişiklik listesinde belirtilen bilgilerden bir tanesi HTC U11 için Aralık ayı Android güvenlik yamasının eklenmesi olurken diğer bilgi ise bu güncelleme ile beraber cihazın genel sistem iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yapıldığını gösteriyor.

Bu güncellemenin içerisinde elbette daha fazla şey var gibi görünüyor. Çünkü 730 MB civarında olan bir güncellemede sadece iki adet değişiklik bulunmaz. Güvenlik güncelleştirmeleri saf hali ile genelde 20-50 MB civarında bir boyuta sahiptir. Bu nedenle güncellemeyi cihazınıza yükledikten sonra herhangi bir değişiklik fark ederseniz, yorum yazarak bunları bize ve diğer HTC U11 kullanıcılarına bildirebilirsiniz.

HTC U11 güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaktadır bu sebeple tüm uyumlu cihazlar için güncellemenin gelmesi biraz zaman alabilir. Her zaman olduğu gibi, bu boyutta bir güncelleme içinde yüklemeden önce telefonunuzun en az %50 civarında şarja sahip olmasına ve bir Wi-Fi ağına bağlı olmasına dikkat edin. Aksi halde güncelleme sırasında cihazınızın pili biterse cihazınız brick olabilir ve tekrar açmak için uğraşmanız gerekebilir.

Whatsapp