HTC U Play 2 Geekbench'te Ortaya Çıkmış Olabilir

HTC'nin orta seviye yeni akıllı telefonu U Play 2 olduğu iddia edilen bir akıllı telefonun Geekbench üzerinden bazı özellikleri ortaya çıktı.

HTC U Play 2'ye ait olduması muhtemel bazı özelliklerin internete sızdırılmasının ardından, cihazın ne gibi özelliklere sahip olacağına dair belli bir seviye ortaya çıkmış oldu. 

Geekbench üzerinde X2-HT model numarası ile test edilen cihazın 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 660 yonga setine sahip olduğu görülüyor ki bu, Mediatek Helio P10 yonga seti ile gelen HTC U Play modeline kıyasla önemli bir yükseltme olarak görülebilir. Ayrıca, ilk HTC U Play'de bulunan 3GB RAM'den daha güçlü bir iyileştirme olacak 4GB RAM cihazda mevcut ve sonuç olarak bu U Play 2'nin üst orta seviye rakipleriyle daha iyi rekabet edebilmesine kesinlikle yardımcı olacaktır. 

En son ve en önemlisi ise Geekbench, cihazın işletim sisteminin stok Android olup olmadığını veya HTC Sense üzerinde çalışıp çalışmadığını ayrıntılı olarak açıklamamakla birlikte, cihazın Android 8.0 yüklü olduğunu ortaya koyuyor ve bu da artık piyasaya çıkacak tüm cihazlarda Android 8.0 Oreo'nun standart olarak sunulacağına işaret ediyor. Küçük bir hatırlatma yapmamız gerekirse, HTC zaten stok Android işletim sistemine sahip HTC U Life ile Android One platformuna girdi, dolayısıyla X2-HT model numaralı cihazın özelleştirilmemiş bir Android sürümünü çalıştırması olanaksız değil.

HTC U Play'in 2017 yılının 1. çeyreğinde piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, Geekbench'te Ortaya çıkan X2-HT olası bir halef için son derece uygun bir adaya benziyor. HTC, Las Vegas'taki CES 2018'de de bu yeni cihazı piyasaya çıkarabilir ancak bu cihazın piyasaya sürülmesi için en uygun seçenek, Şubat ayındaki MWC 2018 olacak gibi görünüyor. 

Whatsapp