HTC U 11'in Sızan İnceleme Videosu Beş Farklı Parlak Renk Seçeneğini Doğruladı

HTC'nin yarın resmi olarak gün yüzüne çıkacak amiral gemi akıllı telefonu U 11, yeni görüntüler ve inceleme videosu ile internete sızdırıldı.

HTC'nin yarın, 2017 yılı amiral gemi akıllı telefonunu resmi olarak duyuracağı biliniyor. Bu yılın başlarında gün yüzüne çıkan HTC U Ultra, Samsung'un Note serisi ya da LG'nin V serisi gibi güçlü ama amiral gemisi olmayan bir akıllı telefon olarak piyasaya sürülmüştü. HTC U Ultra özellikle de fiyatı nedeni ile biraz da HTC hayranlarına hitap eden bir cihaz olarak kaldı. 

Bugüne kadar, HTC U 11 akıllı telefonun HTC U Ultra ile aynı tasarım çizgisine sahip olacağını ve dokunmaya duyarlı ekran çerçeveleri ile kullanıcıya yeni bir deneyim sunmaya hazırlanan Edge Sense özelliğine sahip olacağı biliniyordu. Bu, biraz da Apple'ın 3D Touch özelliğine benzeyecek. 

Bugüne kadar HTC U 11 ile ilgili sayısız görüntü ve bilgi elimize ulaştı. Ancak bugün birisi büyük bir sürpriz yaptı ve HTC U 11'in ilk inceleme videosunu internete sızdırdı. Ne yazık ki video kısa sürede yayından kaldırıldı ancak internetin gücü kendini gösterdi ve video yeniden Dailymotion üzerinde yayınlanmaya başladı. 

HTC U 11, sızan videoya göre beş farklı parlak renk seçeneğine sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak cihaz, 6GB RAM’e sahip olacak. 

Whatsapp