HTC, Snapdragon 435'li Orta Seviye Bir Akıllı Telefon Hazırlıyor

HTC, yeni bir orta seviye orta seviye akıllı telefon üzerinde çalışıyor. HTC'nin yeni orta seviye akıllı telefonu Snapdragon 435 yonga setine sahip olacak.

HTC finansal sonuçları her yeni çeyrekte yeni bir dip noktası görüyor, ancak şirket vazgeçmiyor ve yeni akıllı telefonları geliştirmeye devam ediyor. HTC'den son olarak Berlin'deki IFA etkinliğinde HTC U12 Life akıllı telefonu görmüştük ancak şimdi şirket, daha uygun fiyatlı yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. HTC 2Q72XXX model numarasına sahip bir cihaz, Snapdragon 435 yonga seti ile birlikte Bluetooth SIG web sitesinde ortaya çıktı.

Qualcomm yonga seti, diğer iki yonga seti ile birlikte 2016 yılında tanıtılmıştı. Snapdragon 435, eski teknoloji 28 nm'lik bir mimari ile sekiz adet Cortex-A53 çekirdeği üzerine kurulmuş ve 1,4 GHz'e kadar işlemiş hızına sahip. Snapdragon 435 yonga seti, Adreno 505 GPU ve Cat.7 desteği ile 300mbps'e indirme hızına olanak sağlayan Qualcomm X8 modeme sahip. 

Geçtiğimiz iki yıl içinde amiral gemisi modelleri odaklanmış olmak Tayvan merkezli şirket için işleri yoluna koymadı, bu nedenle HTC yeniden orta seviye segmentini geri dönme kararı almış gibi görünüyor. HTC'nin akıllı telefon pazarı ile hiçbir ilgisi olmayan test ürünleri için de Bluetooth onayı almasının küçük bir olasılığı var. Bu yüzden, neler olacak bekleyip görmemiz gerekiyor.

Whatsapp